Minecraft

Päällä: Kyllä

IP: mc.trueworlds.net

Pelaajia: Survival: 0 Skyblock: 0 Party: 0 KitPvP: 0 Creative: 0 FaithCrea: 0True-yhteisö

Discord

Instagram

Facebook

YouTubeRangaistukset

Rangaistu: africanawakanda
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: pxachy
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: Valttuh
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Kisuuu
(20:33 14.08.2019)Saavutukset

Tälle sivulle olemme raapustelleet hieman tietoa kuukausittaisista palkinnoistamme. Lisätietoa voi kysyä ylläpidolta!

Seuraavat saavutukset otetaan ylös, tarkastetaan ja julkaistaan kerran kuukaudessa, aina kuun ensimmäisenä päivänä. Saavutuksien top 3 julkaistaan aina Discordin saavutukset-kanavalla. Kärkisijoille sijottautumisesta on myös mahdollista saada erilaisia palkintoja pääpeliympäristömme Survivalin puolelle. Vastaavia palkintoja mahdollista saada myös Skyblockiin pyydettäessä. Myös ylläpidon jäsenet voivat päästä palkintosijoille (paitsi kuukauden pelaajaksi).

 

Talousmahti


Talousmahti on Truen vanhin kuukausittainen saavutus. Talousmahdiksi kruunataan pelaaja, jonka arkkukaupoissa on liikkunut eniten rahaa (aka suurin liikevaihto). Kyseisen liikevaihdon tulee tapahtua spawnin torialueella, jotta se hyväksytään mukaan talousmahtikilpailuun. Liikevaihdon epärehellinen kasvattaminen esimerkiksi kaverin toimesta on kiellettyä ja niistä syntyvä tulos mitätöidään. Kauppiaana kannattaa myös varmistaa, etteivät omat myyntikyltit anna muutenkaan mahdollisuutta epärehelliseen boostaamiseen.

Aiemmin edesmenneille foorumeille päivittyi automaattisesti päivittäinen, viikottainen ja kuukausittainen talousmahti. Nykyään talousmahti-titteli jaetaan kerran kuukaudessa.

Palkintona:

 1. sija: 2 munakuponkia, 96 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 1 munakuponki, 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 1 munakuponki, 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

 

Tuntimörkö


Tuntimöröksi kutsutaan pelaajaa, jolta löytyy kuukauden ajalta eniten peliaikaa. Peliaikoja voi seurata /ontime top 10 playtime month -komennolla. Kaikissa peliympäristöissä kertyvä peliaika lasketaan.

Palkintona:

 1. sija: 1 kuolemattomuuden toteemi, 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

 

Chathirmu


Chathirmuksi voi tulla osallistumalla aktiivisesti servulla pyörivään Reaction-kirjoituskilpailuun. Kirjoituskilpailussa tehtävänäsi on kirjoittaa mahdollisimman nopeasti chattiin ilmestyvä sana. Sanan kirjaimet voivat myös olla sekaisin, jolloin chattiin täytyy kirjoittaa sana selvitettynä. Mikäli olet nopein, saat voittohetkellä Survivalissa/Skyblockissa ollessasi yhden Truekupongin. Top 10 reactionvoittoja voi seurata /reaction top -komennolla ja omia voittoja /reaction wins -komennolla.

Kaikissa peliympäristöissä voitetut reactionit lasketaan yhteen tulevaa kuukauden Chathirmua tarkastellessamme. Kuukausittaiset palkinnot jaetaan kolmelle voittoja eniten keränneelle.

Palkintona:

 1. sija: 3 munakuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 2 munakuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 1 munakuponki ja keräilykypärä

 

Voteveijari


Voteveijareita ovat neljällä eri votesivullamme kolme eniten votennutta pelaajaamme. Voteaminen edistää näkyvyyttämme myös Truen ulkopuolella, joka mahdollistaa mm. uusien pelaajien kiinnostuksen heräämisen ja uusien tuttavuuksien syntymisen! Lisätietoa voteamisesta ja linkkilistan löydät /vote -komennolla. Saat myös yksittäisistä voteista palkintoja Survival-ympäristöön. Palkinnot jaetaan Truekuponkeina, jotka on mahdollista vaihtaa arvotavaroihin spawnin adminshopissa /warp kauppatalo.

Palkintona:

 1. sija: 128 Truekuponkia ja keräilykypärä
 2. sija: 64 Truekuponkia ja keräilykypärä
 3. sija: 32 Truekuponkia ja keräilykypärä

 

Kuukauden pelaaja


Kuukauden pelaaja valitaan kerran kuussa Discordin #saavutukset -kanavalle ilmestyvän äänestyksen perusteella. Ehdokkaiksi valitaan viisi kuukauden eniten pelannutta pelaajaa. Ehdokkaaksi ei voi päästä kahtena kuuna peräkkäin, mutta sen jälkeen kylläkin. Ylläpidon jäsenet eivät voi päästä ehdolle.

Yhteisön jäsenet voivat siis Discordissa äänestää kuukauden pelaajaa äänestysviestiin reagoimalla. Äänestysaikaa on yleensä seuraavan kuun viisi ensimmäistä päivää, jonka päätyttyä julkaisemme ja palkitsemme edellisen kuukauden pelaajan.

Jotta äänestys olisi mahdollisimman oikeudenmukainen, pitäkäämme äänestäessä mielessä muutamat esimerkkipiirteet, joita kuukauden pelaajalta voisi löytyä (muttei ole pakko!):

 • Ystävällinen muita kohtaan
 • Positiivisen asenteen omaava
 • Auttavainen
 • Lainkuuliainen
 • Aikaansaava, eikä vain hihhuloi ja kerää peliaikaa
 • Innolla mukana yhteisön toiminnassa

Muut äänestyssäännöt:

 • Voit äänestää useaa eri pelaajaa
 • Itseään ei voi äänestää
 • Rehti peli onnen takaa (ei mtn altteja yms huiputuksia)
 • Ylläpito saa myös äänestää

Palkintona:

 1. sija: 32 Truekuponkia, 2 Munakuponkia (vaihdettavissa haluamaasi spawneggiin) ja keräilykypärä

Kuukauden pelaajan näköinen patsas asetetaan myös Partyn parkourlinnan valtaistuimelle kaikkien ihailtavaksi!

 

Päivitetty heinäkuussa 2019.