Minecraft

Päällä: Kyllä

IP: mc.trueworlds.net

Pelaajia: Survival: 0 Skyblock: 0 Party: 0 KitPvP: 0 Creative: 0 FaithCrea: 0True-yhteisö

Discord

Instagram

Facebook

YouTubeRangaistukset

Rangaistu: africanawakanda
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: pxachy
Rangaistuksen tyyppi: porttikielto
Asettanut: merikris
(19:43 15.08.2019)

Rangaistu: Valttuh
Rangaistuksen tyyppi: mute
Asettanut: Kisuuu
(20:33 14.08.2019)Mikä True on?

 

Virallinen trailer


 

Yleistietoa


True Worlds (ent. True Crafting) on vuonna 2011 perustettu Premium-Minecraft peliyhteisö. Pelipalvelimen perustivat käyttäjät Desertive ja Ximonic, joita silloin Ownereiksi kutsuttiin. Nykyään erillistä omistajaa ei ole, vaan palvelinta ylläpidetään talkoovoimin vapaaehtoisten ylläpitojäsenten toimesta. Koska olemme yhteisö, on aivan tavallisten pelaajien ajatuksilla vaikutusta siihen, millaiseksi True kehittyy ja kasvaa. Korkeimpiarvoisimmat Adminit luovat viimekäden päätökset pelaajien ja muiden ylläpitäjien ajatuksista Truen perusarvoja kunnioittaen. NykyTruen ominaisuuksista löydät runsaasti tietoa luomistamme oppaista, infoluolista ja kotisivuilta!


UKK


Yleistä

1. Milloin serveri on auki?
- Ympärivuorokautisesti eli 24/7

2. Onko whitelistiä?
- Ei ole. Serverille voi kirjautua kuka tahansa Premium-käyttäjän omaava pelaava. Serverillä on yleensä aina joku ylläpitäjä paikalla, jolloin rauha pysyy hyvin maassa.

3. Mitä resurssipakettia serveri käyttää?
- Oletus

4. Saako täällä käyttää esim. Optifinea?
- Kyllä. Optifine kuuluu niiden muutamien modien joukkoon, joita servullamme saa käyttää. Koko listan löydät servuilla komennolla /help modit

5. Serveriohjelma? Pluginit?
- Serverillämme pyörii Spigot (yllätys yllätys). Plugareja on sen verran, mitä ominaisuuksia olemme halunneet tuoda mukaan. Ei sen enempää. Julkista plugarilistaa ei enää ole päivitetty, koska olemme luoneet itse monet tarvitsemamme plugarit (kyllä, ihan ohjelmoimalla).

6. Mitä kaikkea Truessa voi tehdä?
- Vaikka mitä! Pääpelimuotonamme toimii Survival, mutta käytössäsi on myös Skyblock, Creative, KitPvP, parkoureita ja muita minipelejä. Näistä lisää alempana.

7. Mites pääsen servulle X?
- Kaikkien peliympäristöjen spawneilla on portaalit muihin peliympäristöihin. Partya lukuunottamatta voit myös liikkua /home ja esim. /survi, /crea /sky, yms komentojen avulla.

8. Miten saan lisäkomentoja? Paljonko maksaa VIP?
- Serverillämme ei ole käytössä minkäänlaisia maksullisia VIP-arvoja ja noudatamme siis Mojangin määräämää EULA:a. Kaikki pelaaja-arvomme perustuvat serverillä kertyvään peliaikaan. Peliajan kertyessä saat käyttöösi aina vain lisää komentoja ja ominaisuuksia. Arvokohtaiset ominaisuudet voit kurkistaa pelaaja-arvot -sivulta. Vasta aloittavilla käyttäjillä on kuitenkin jo heti käytössään kaikki perus pelaamiseen tarvittavat komennot.

9. Kuinka pääsen ylläpitoon?
- Ylläpitoon päästäksesi sinun täytyy täyttää tiettyjä kriteereitä. Näistä ja itse hakuprosessista kerrotaan lisää ylläpitäjäksi-sivulla.

 

Survivalin erityiskysymykset

1. Pitääkö taas hemmetti juosta miljoona kilometriä että pääsee rakentamaan?
- Jos kirjoitat /rspawn sääntöluolan luettuasi niin ei tarvitse. Näin pääset kauemmas satunnaiseen pisteeseen maailmassa hyvin nopeasti! Sääntöluolan lopussa on myös erillinen portaali, joka suorittaa /rspawn komennon puolestasi.

2. Miten saan arkut lukkoon?
- Kun asetat ensimmäisen arkkusi maahan, ilmestyy sen kohdalle 11x11-kokoinen suoja-alue. Kaikki tällaiselle alueelle suojatut arkut, ovet ja muut palikat ovat toisten pelaajien ulottumattomissa. Lisätietoa suojauksista /warp apusuojaus

3. Valuutta? Talous? Kaupat?
- Serverillämme toimii valuuttana kulta. Ylläpito on tehnyt myyntihintoja ylläpitäviä villager-kauppoja spawnilla sijaitsevaan adminshoppiin, joissa voit ostaa ja myydä timanttia sekä rautaa kullalla. Haluamme kuitenkin pitää kaupankäynnin painotuksen pelaajien välisenä, joten suuntaa torialueelle spawnrakennuksen ulkopuolelle, jonne ihmiset ovat luoneet arkkukauppoja toisten pelaajien käytettäväksi.

4. Voiko Survivalissa PvP:ttää
- Survivalin päämaailmassa ja Netherissä pvp-toiminta on kiellettyä. Erillisissä End ja Inferno -maailmoissa PvP ja ansojen teko on kuitenkin erityisen suotavaa!

5. Onko TNT / laava sallittu? Räjähtääkö Creeperit?
- TNT:tä on mahdollista asettaa vain Infernoon, jossa se creeperienkin tavoin rikkoo palikoita. Survivalin päämaailmassa, Netherissä ja Endissä räjähdyksien aiheuttama palikkatuho on estetty (paitsi Wither Netherissä). Laavaa voit asettaa missä tahansa, mutta laavalla sotkeminen päämaailmassa on kiellettyä. Creeperin räjähdys satuttaa pelaajaa kaikkialla.

 

Yhteydenotto


Mikäli et löydä infoalueiltamme tarpeeksi tietoa tai sinulla on jotain muuta kysyttävää/sanottavaa/palautetta, käy vetämässä ylläpitäjää hihasta serverillä esim. yksityisviestillä tai komennolla /mail (toimii myös offlinessa oleviin). Myös Discord-serverillämme voit olla ylläpitoon yhteydessä. Uusimmat uutiset ja muut uudistukset päivitetään yleensä Discordimme Uutiset-osioon, mutta myös serverimme Survivalissa näet tietoa tapahtumista ja viimeksi lisätyistä ominaisuuksista komennolla /uutiset. Remontissa olevien kotisivujemme valmistuttua palaamme taas uutisoimaan tänne tehokkaammin.

Ps. Jos esimerkiksi yksittäinen komento on hukassa, on pelaajillammekin tapana vastata mikäli nätisti chatissa kysäisee. : )


Maailmat

Serverillä on 6 toiminnassa olevaa (ja yleisölle auki olevaa) serveriä aka peliympäristöä:

Survival
Truen pääpeliympäristö tutuhkoon lievästi modattuun survivaltyyliin. Sisältää päämaailman, Netherin, Endin, Infernon sekä sääntö- ja ohjeluolat sisältävän Info-maailman.  Lisää maailmojen ominaisuuksista taulukosta sekä täältä.
Skyblock
Saarityyppinen survival-pelimuoto, jossa eristyksissä olevalla saarella voi pelata joko yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa. Skyblockissa saarinen päämaailma ja normaalin näköinen Nether. Lisätiedot ja komennot täällä.


Party
Aktiviteetti- ja ''hub''-ympäristö, jossa mahdollista mm. parkourata tai pelata muita minipelejä. Parkour-, labyrintti- ja liitoradoista mahdollista saada palkintoja Survival- ja Skyblock-peliympäristöihin. Ensimmäisen kerran serverille tullessasi päädyt Partyyn.


KitPvP
KitPvP-ympäristö sisältääkin nimensä mukaan KitPvP:n. Järjestelmä on koodattu itse ja sisältää siis myös uniikkeja kittiyhdistelmiä ja aika-ajoin vaihtuvan taistelukentän.


Yleinen Creative
Kaikille avoin tonttimuotoinen creative-ympäristö. Builder-arvoisena mahdollista lunastaa toinen tontti. Sisältää myös oman Info-maailmansa. Lisätiedot ja komennot täällä.


FaithCrea
Faithful ja Respected-arvoisten erillinen creative-ympäristö suuremmilla tonteilla. Respectedeille kaksi tonttia. Sisältää myös oman Info-maailmansa. Lisätiedot ja komennot täällä.


Arvot


Arvojärjestyksemme ja niihin liittyvät ominaisuudet löydät täältä.